COBB ישראל
קלחי תירס חם על הגריל
קלחי תירס על הגריל זוהי תוספת מהנה ואהובה בכל גיל.
לפניכם מספר טיפים לצליית קלחי תירס על הגריל שלכם.

1. הסירו את שכבות הקליפה. (ניתן להשאיר שכבה אחת להפחתת צריבה).
2. השרו במים קרים (דאגו שכל חלקי התירס יהיו בתוך המים).
3. הדליקו את הקוב גריל שלכם במקום מאוורר.
4. סננו את הקלחים מהמים.
5. הזיזו את העלים אם השארתם, ומשחו את התירס בשמן זית.
תבלו לפי טעמכם במלח/עשבי תיבול וכו'.
6. הניחו על מרכז הקוב והפכו מדי פעם עד אשר כל התירס צרוב ומבושל.
7. העלו את הקלחים על רשת הצלייה, והשאירו שם לעוד כ-15 דקות.
* תוכלו לדעת שהתירס מוכן כאשר בלחיצה על הגרגירים הם ישפכו את תכולתם החוצה.
תיהנו!

צור קשר שם:   טלפון:   דוא"ל: