COBB ישראל
אומלט פטריות
4 ביצים
20 גרם מרגרינה
בצל קטן, חתוך לרצועות
סלסילת פטריות שמפיניון (או איזה שאוהבים)
מלח
פלפל שחור
תימין
אורגנו טרי
רבע פלפל אדום (לא חובה)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה


מתחילים בהכנת המלית: ממיסים את המרגרינה במחבת ומטגנים את רצועות הבצל עד שהן מתחילות להזהיב.
קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים פלפל אדום ועשבי תיבול לפי הטעם. מבשלים כ-10 דקות עד שהפטריות מאבדות מנפחן.
טורפים בקערה 2 ביצים וכף פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח ובפלפל. מחממים מחבת משומנת.
שופכים את תערובת הביצים למחבת ומטגנים משני הצדדים.
מוציאים לצלחת, שופכים מעל את המלית ומקפלים לשניים. באותו אופן מכינים את האומלט השני. מגישים חם.

צור קשר שם:   טלפון:   דוא"ל: